Csak magunknak blog

Ezt a blogot egyelőre csak magunknak írom. A páromnak és magamnak. De pár hónap múlva már sokan fogják olvasni, akkor már nem lesz titok, ami jelenleg az :) 2010. május 11-én pozitív lett a terhességi tesztem:) másnap a dokibácsi megvizsgált, már látszott a petezsák. Egyelőre csak a párom és egy barátnőm tud a dologról. Esküvő előtt állunk és majd az esküvő utáni nap jelentjük be mindenkinek. Addig a mi kis édes titkunk marad!

Friss topikok

  • fibcsi25: na, először azt hittem nem ment el és újra írtam.........na mindegy jobb 2x mint 1x sem (2011.01.17. 17:03) Búcsú anyu pocijától

Linkblog

Jöbb ülve, mint fejjel lefele...

2010.11.04. 10:18 - icivagyok

Elérkeztünk a 32. héthez is és sikerült jól meglepnek anyuékat :) minek is lógjak fellel lefele ebben az egyre szűkösebb lakásban, amikor ülhetek is? Igen, a dokibácsi felfedte a csoda gépével a nagy titkomat, hogy itt ücsörgök anyu pocijában és nézek kifelé, hiszen egyéb dolgom nincs, enni, inni, játszani, nézelődni, nőni.

Anyuék már a járgányomat is beszerezték, kényelmesnek tűnik és külön van olyanja, amiben majd az autóban ülhetek, van olyan része, amibe vízszintesen fekhetek és végül az a része, amiben már ülhetek is. És jóóó nagy felfújható kerekei vannak!

A fürdőszoba is készülget lassan, mondom lassan... :) ha kibírok még idebent  7 hetet, akkor biztosan elkészülnek vele a bácsik.

Megint sok szép mindent kaptam, egy naaagy zsák ruhácskát Boglárka nagymamájától és édesanyjától, majd jól lebökizem mindeniket, hogy használja anyu az egészet :)

Svájcból is küldtek ismeretlen nénik és bácsik ajándékokat, szóval nálunk már november elején megvolt a Karácsony :) Ja, és van függő bölcsőm is! az aputól kaptam!

Na megyek és jól megbökdösöm anyut hasát, hogy dolgozzon tovább!

És üdvözlöm a múlt heti újszülötteket, főleg a csajokat :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://edestitok.blog.hu/api/trackback/id/tr752422594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása