Csak magunknak blog

Ezt a blogot egyelőre csak magunknak írom. A páromnak és magamnak. De pár hónap múlva már sokan fogják olvasni, akkor már nem lesz titok, ami jelenleg az :) 2010. május 11-én pozitív lett a terhességi tesztem:) másnap a dokibácsi megvizsgált, már látszott a petezsák. Egyelőre csak a párom és egy barátnőm tud a dologról. Esküvő előtt állunk és majd az esküvő utáni nap jelentjük be mindenkinek. Addig a mi kis édes titkunk marad!

Friss topikok

  • fibcsi25: na, először azt hittem nem ment el és újra írtam.........na mindegy jobb 2x mint 1x sem (2011.01.17. 17:03) Búcsú anyu pocijától

Linkblog

Ember tervez ....

2010.07.21. 13:32 - icivagyok

Nem volt hülye aki kitalálta azt a közmondást, hogy Ember tervez, Isten végez!

Mi itt anyuval, apu pedig ott jó messze már több hete számolja, hogy mikor lesz a viszontlátás pillanata...már vasárnap délutánra, estére és hétfőre is programot szerveztek, anyu szabadságot vett ki és már azt is kitalálta, milyen ruhában fogja várni aput a busznál..erre puffff! azon a buszon, amit apu még szombat este elérne Pesten  este 11-kor, arra már nincs egyetlen hely sem!

 

Még mindig nem térünk magunkhoz a rossz hír hallatán...így leghamarabb vasárnap reggel tud elindulni Pestről  és így  csak vasárnap késő estére ér haza :( de már ebben sem merünk bízni, nehogy megint csalódnunk kelljen.
Anyuval hétvégén újra a fenyveserdőbe készülünk, táborba, sátortáborba, sok sok fiatallal és anyu kollégáival! Persze mi nem alszunk a sátorban, hazajövünk a jó meleg ágyikónkba, mert veszélyes lenne egy felfázás, főleg, hogy nincs nap kiadós eső nélkül mifelénk...
Na meg újra akarunk szedni kokojzát, mert nagyon keveset sikerült a múltkor szedni s aztán ki tudja, lesz-e még ilyenre idő idén nyáron.
Lassan elérjük az 50 kg-ot, igaz, ez reggel nem több 49-nél. Na lesz ez még sokkal több is, mert egyre jobban terjeszkedek idebent és látszik jól kintről is, hogy tágítom a lakásomat!
Szombaton disznóvágás is lesz, de mi nem bírjuk a szagokat, így felmentettük magunkat ez alól, nem akarunk egész nap émelyegni! na meg ez a tábor olyan dolog, hogy pont anyu nem hiányozhat, hiszen ő is szerzett pályázat útján rá pénzt, hát élvezze is kicsit, ha már dolgozott vele, nem?
Minden nap várjuk a hírt, hogy megszületik egy kisbaba Pesten, mostmár akármelyik nap jöhet a jó hír és oooolyan kíváncsiak vagyunk a névre is, amit jó mélyen titkolnak előlünk :) Na de az én nevem sem lesz nyilvános, ha anyu kibírja a titoktartást miután végre elárulom nekik, hogy cunim van vagy petecském:) De még nincs is konkrétum, nem is akarnak előre tervezni, mert dédi szerint nem szabad...mondjuk dédi szerint jó sok mindent nem szabad..kiváncsi  vagyok nekem is sok mindent fog-e tiltani ha megszületettem :) ja, amúgy két dédim is van, szerencsére jól bírják magukat, így amint megszülettem, rögtön 4 nagymamával, 1 nagypapával, 3 nagynénivel, 1 nagybácsival, 6 unokatesóval és számtalan rokonnal fogok rendelkezni :)
már annyi féle hangot hallok bentről, csak egy hiányzik nagyon,  az apué! de van egy olyan sanda gyanúm, hogy majd megpróbálja bepótolni és este nem fog hagyni aludni és folyton gagyogni  fog nekem :) na de nagyon szívesen el fogom viselni, mert már olyan rég nem láttuk!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://edestitok.blog.hu/api/trackback/id/tr862166080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása